Tule tapaamaan ehdokkaita

Asukkaiden Helsinki -yhteislistan ehdokkaat kiertävät eri puolilla Helsinkiä, lähiöissä, toreilla ja uhanlaisilla viheralueilla. Emme järjestä suuria kokoontumisia vaan toimimme koronaturvallisesti, pienissä ryhmissä, maskien kanssa ja turvavälejä pitäen.

Lauantaina 22.5. klo 10 – 13 ovat Itäkeskuksen Tallinnanaukiolla tavattavissa mm. Wael Cheblak ja Yrjö Hakanen. Koskelan ja Veräjänlaakson uhanalaisiin metsiin tutustumiskierrosta vetää klo 15 alkaen Maija Hakanen (lähtö Koskelasta Voudintie 6 pysäkiltä).

Sunnuntaina klo 18 Helena Saarikoski ja Laura Rontu ovat kävelykierroksella Vuosaaressa uhanalaisen Pohjavedenpuiston alueella (lähtö Leikosaarentie 2).

Maanantaina on tapaaminen Lapinlahden entisen sairaalan etusisäpihalla klo 15 alkaen ja klo 18 lähtö aukiolta kävelykierrokselle Joonika Kaukorannan ja Merikukka Kiviharkun kanssa. Maunulan ostarilla on Yrjö Hakanen klo 16 alkaen noin tunnin.

Tiistaina Helena Saarikoski, Olli Salin ja Yrjö Hakanen ovat tavattavissa Vuosaaren Mosaiikkitorilla Columbuksen ja Vuotalon välissä klo 12 – 14. Sörnäisten Vaasanaukiolla ovat kello 15 – 17 (säävaraus) JP Väisänen, Maija Hakanen ja Olli Salin.

Ja kiertue jatkuu. Lisätietoja näillä sivuilla.